Bang om te rijden

Ik heb pas op mijn 33e mijn rijbewijs gehaald. Daarvoor was mijn officiële excuus dat ik toch in de stad woonde, en dat parkeren hier niet te betalen is, en dat je toch gewoon de trein kunt pakken en wist je trouwens dat dat ook veel beter is voor het milieu? Maar stiekem was ik gewoon doodsbang. Lees mijn column voor Glamour over het overwinnen van mijn rijangst hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s